Malkara, İstanbul Peynir Festivali'ne katıldı

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası ve Malkara Ticaret Borsası işbirliğiyle 18-21 Nisan tarihleri arasında İstanbul Kongre ve Kültür Merkezi'nde 1.'si düzenlenen Peynir Festivali etkinliğine Malkara'yı tem

GÜNDEM 23.04.2019 16:49:00 0
Malkara, İstanbul Peynir Festivali

Türkiye’nin dört bir yanında süt ürünleri ve gıda firmalarının katıldığı etkinlik İstanbullular tarafından yoğun ilgiyle karşılanırken, Malkara TSO-Malkara TB standı da en çok ziyaret edilen stantlar arasında yer aldı.

ÜRÜNLERİ TANINMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Konu ile ilgili ortak açıklama yapan Malkara TSO Başkanı Ümran Bilgin ve Malkara TB Başkanı Atilla Ayaz “İddiamız büyük. En lezzetli süt ürünleri Malkara’da üretiliyor. Bu potansiyel doğrultusunda ürünlerimizin ulusal ve uluslararası çapta tanınması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Coğrafi İşaret sürecini tamamladık. Tekirdağ İlinin ilk ve tek coğrafi işaretini Malkara’ya kazandırdık. Bu doğrultuda Ülkemizde tesis edilen büyük etkinliklere katılmaya, üyelerimizi de bu etkinliklere katılmaya teşvik ediyoruz. Festivale katılan tüm firmalarımıza ilçemizi layıkıyla temsil ettikleri için teşekkür ederiz. Odamız ve Borsamız Malkara sevdasıyla çalışmaya devam edecek” dedi.

Haber / Yakup KARATEPE