Muhtarlarla bir araya geldiler

Çorlu Belediyesi tarafından Çorlu'da göreve başlayan muhtarlara yönelik toplantı düzenlendi. Çorlu Tarihi Belediye Binası'nda düzenlenen toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayra

GÜNDEM 22.04.2019 18:36:00 0
Muhtarlarla bir araya geldiler

Çorlu Tarihi Belediye Binası'nda düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediyesi yetkilileri ve Çorlu'nun mahalle muhtarları katıldı.

 

"BU DÖNEM DAHA KALİTELİ HİZMET VERECEĞİZ"

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt bu dönemde Çorlu halkına daha kaliteli hizmet vereceklerini belirterek "Seçim sürecini geride bıraktık. 2019-2024 hizmet dönemimiz başladı. Bu toplantıyı hem muhtarlarımızın mahalleleri hakkında talep ve önerileri dinlemek hem de tanışıp kaynaşmak maksadıyla düzenledik. Bizim yaptığımız hazırlıklar ve çalışmalarımız var. Sizlerin de yönlendirmesiyle bu dönemde Çorlu halkına daha kaliteli hizmet vereceğiz" sözlerine yer verdi.

 

"MUHTARLAR ÇALIŞTAYINDA BULUŞACAĞIZ"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, muhtarlarla sürekli uyum içerisinde çalışacaklarını dile getirerek "Kıymetli muhtarlarımızın 2019-2024 dönemini kutluyorum ve hayırlı olmasını diliyorum. En fazla kadın muhtarımız Çorlu'muzda. Başta kadın muhtarlarımız olmak üzere tüm muhtarlarımızı seçilmeleri dolayısıyla tebrik ediyorum. Çorlu'muzda toplam 26 tane mahalle muhtarımız var. Hepsiyle uyum içerisinde çalışıp Çorlu'muzu daha ileri taşımayı amaçlıyoruz. Kısa zaman içerisinde il genelinde tüm muhtarlarımızın katılacağı bir muhtarlar çalıştayı gerçekleştireceğiz. Bu etkinliğimiz ya Ramazan ayı öncesinde ya da sonrasında olacak. 356 muhtarımızın da katılacağı etkinliğimizi ya Çorlu ilçemizde ya da Süleymanpaşa ilçemizde gerçekleştireceğiz. Böylelikle ilçelerimizin öncelikli ihtiyaçlarını daha iyi şekilde belirleyip yolumuza devam edeceğiz. Zaman bizler için çok önemli bir kavram. Zamanımızı en iyi şekilde değerlendirip Tekirdağ'ımızı daha yaşanılabilir bir kent haline getireceğiz. Muhtarlarımızla sürekli olarak iletişim halinde olacağız. Hepinize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Çorlu Belediyesi başkan yardımcılarının da söz aldığı toplantıda, muhtarlar mahallelerindeki ihtiyaçları belirtme fırsatı buldu. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişler ve yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU