Minik Kramponlar kupa töreni düzenlendi

Edirne Valiliği himayesinde, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan "Minik Kramponlar Projesi" kapsamında okullar arası futbol t

GÜNDEM 21.04.2019 14:06:00 0
Minik Kramponlar kupa töreni düzenlendi

Edirne il merkezinde sporun tabana yayılması, spor yapan öğrencilerin sayısının artması, sporcular arasındaki kültür alışverişi ve arkadaşlık duygularının gelişmesi,  spor bilincini ve sporun katma değerlerini benimsetilmesi ve Edirne'de futbolun gelişimine katkı sağlamak amacı ile okullar arası sporcuların yeteneklerinin tespiti ve kulüplere yönlendirilmesi için “Minik Kramponlar Projesi” düzenlendi. Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü Önder Arpacı, "Minik Kramponlar Projesi" kapsamında düzenlenen turnuva ve kupa törenine katıldı.

DERECEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

"Minik Kramponlar Projesi" kapsamında, Şükrüpaşa Stadı'nda okullar arası futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvayı, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Cemal Turan’da takip etti. Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak, yapılan müsabakalar sonrasında dereceye giren ve katılım gösteren okulların sporcularına ödüllerini takdim etti.

Haber / Ruşa ELMA