Üniversite adaylarına Meslek ve Kariyer Fuarı

Kırklareli Üniversitesi, EKET Fuarcılık tarafından İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Fuar Merkezi'nde ve Tekirdağ Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 'Meslek ve Kariyer Fuarları'nda, üniversite adaylarıyla bir

GÜNDEM 21.04.2019 14:50:00 0
Üniversite adaylarına Meslek ve Kariyer Fuarı

Üniversiteli olma hayali kuran öğrencilerin, üniversiteleri daha yakından tanıma şansı bulduğu tanıtım etkinliğinde Kırklareli Üniversitesi’ni, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personelleri; Öğr. Gör. Ezgi Zengin ile Samet Ergi temsil etti. Devlet ve vakıf üniversitelerinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte Kırklareli Üniversitesi tanıtım standı büyük ilgi gördü.

ÜNİVERSİTENİN TANITIMI YAPILDI

Kırklareli Üniversitesi fakülteleri, yüksekokulları, bölümleri, kontenjanları, bursları, barınma imkanları ve uluslararası değişim programlarının anlatıldığı fuarda, tanıtım materyalleri dağıtılarak 15 Haziran – 16 Haziran tarihleri arasında yapılacak Temel Yeterlilik Sınavı (TYT) ve Alan Yeterlilik Sınavı (AYT) öncesinde öğrencilere bilgi verildi. Programda Kırklareli Üniversitesi’nin kampüs hayatı, akademik başarıları, sosyal tesisleri, öğrenci kulüpleri ve etkinlikleri ile kariyer imkanları hakkında da bilgilendirme yapıldı.

Haber / Emrullah ELMA