Meydana gelen kazadan 15 kişi yaralandı

Malkara'da, öğrencisi servisinin kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 13 öğrenci, 1 öğretmen ve sürücüyle birlikte 15 kişi yaralandı.

GÜNDEM 19.04.2019 18:57:00 0
Meydana gelen kazadan 15 kişi yaralandı

Kaza, akşam saatlerinde Malkara girişinde meydana geldi. Edirne'nin Keşan ilçesindeki özel okulda eğitim gören ilköğretim öğrencilerini Malkara'daki evlerine götüren 58 yaşındaki Salih Ocak'ın kullandığı 59 LS 644 plakalı servis minibüsü, önünde ilerleyen ceviz kabuğu yüklü 35 yaşındaki Mustafa Şimşek'in kullandığı 22 UA 285 plakalı kamyona arkadan çarptı.

 

 13 ÖĞRENCİ YARALANDI

 

Kazada, sürücü Salih Ocak ile 62 yaşındaki öğretmen Şadan Şentürk ve 13 öğrenci yaralandı. İhbarla bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Malkara ve Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Veliler de olay yeri ve hastanelere giderek, çocuklarının durumları hakkında bilgi almaya çalıştı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

 

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

 

Kaza ile ilgili bilgi veren Kamyon sürücüsü Mustafa Şimşek, Malkara istikametine gittiğini belirterek, "Aniden bir gürültü koptu arkadan. Ben kamyonu durdurdum. Öğrencilerin çığlıklarını duyunca hemen inip yardıma koştum. Sürücü ve öğrenciler yaralıydı. Çocuklar korkmuşlardı. Haber verdik hemen. Ne olduğunu ben de anlamadım arkamdan gelip vurdu. Herkese geçmiş olsun" sözlerine yer verdi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU