Başkan Yurdakul'dan Başkan Albayrak'a ziyaret

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, önceki gün saat 14:00'da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 19.04.2019 17:53:00 0
Başkan Yurdakul

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda ağırladı. Ziyarette; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a eşi Seda Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, İYİ Parti Malkara İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçıl, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Temurtaş, geçmiş dönemde Malkara mahallelerinde görev yapan ve yeni göreve seçilen muhtarlar yer aldı.

 

"DAHA GÜZEL BİR DÖNEM OLACAK"

 

Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Temurtaş, İYİ Parti Malkara İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçıl ve CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan 31 Mart Yerel Seçimlerinin hayırlı olması dileklerini belirten kısa bir konuşma yaptı. Ardından konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Malkara’da hep beraber Millet İttifakı ile birlikte güzel bir seçim yaşadık. Hepimizin tek gayesi hemşehrilerimizin bize verdiği sorumluluğu en güzel şekilde taşıyıp, yaşadığımız kente faydalı olabilecek hizmetleri ortaya sunmak. Kadir Başkanımla gayet güzel bir 5 yılı geride bıraktık. Umuyorum önümüzde ki 5 yıl Türkiye’nin normalleşmesi açısından, Tekirdağ ve Malkara’nın hizmet alması açısından geçtiğimiz 5 yıldan daha güzel bir dönem olacak. Ülkemizin şartları belli. Ciddi bir ekonomik sıkıntı içerisindeyiz. Bizler de hemşehrilerimizden, muhtarlarımızdan gelen talepleri ekonomik şartlar çerçevesinde değerlendirip, öncelik sırasına göre tüm hemşehrilerimizin mutlu olacağı bir kenti hep beraber inşa etmek istiyoruz. Ben geçtiğimiz dönemde çabası için Kadir Başkanıma, görev yapan meclis üyelerime, muhtarlarıma teşekkür ediyorum. 77 mahallesiyle bütün hemşehrilerimizin mutlu olduğu bir 5 yılı geride bırakacağız. Siyaseti bir kenara bırakıp yaşadığımız şehre faydalı hizmetler yaparak 53 bin  hemşehrimizle bir olup kucaklaşmaya ihtiyacımız var. Muhtarlarımız bizler için çok değerli. Gerek bizler adına,  gerek diğer kurumlar adına eli, ayağı, gözü, kulağı gibi çalışıp bütün sorunları,  sıkıntıları bizlere bildirip hep beraber bütün hemşehrilerimizin dertlerine derman olacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’a da çalışmalarında başarılar diliyorum" sözlerine yer verdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Tekirdağ ve Malkara için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve beraberindekiler, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a başkanlık görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunup, çiçek  takdim etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ