Profesyonel oyunculara taş çıkardılar

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen "Oyun İçinde Oyun" adlı komedi oyunu, tiyatro severler tarafından ilgiyle izlendi. Seyircilerin salona sığmadığı tiyatro oyununda,

GÜNDEM 19.04.2019 17:48:00 0
Profesyonel oyunculara taş çıkardılar

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda önceki akşam saat 20:00'da sahnelenen Oyun İçinde Oyun adlı komedi oyununa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Eşi Vahide Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Hayırsever Müjgan Serkan Karagöz, Kadın Geliştirme Derneği Başkan Yardımcısı Dilek Akkoyun Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman ve Müdür Yardımcısı Güllü Kazak ile birlikte çok sayıda tiyatrosever katıldı.

 

 

'OYUN İÇİNDE OYUN' KAHKAHALARA BOĞDU

 

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Tiyatro Topluluğu'nda yer alan oyuncular tarafından hazırlanan Oyun İçinde Oyun adlı komedi oyunu tiyatro seveler tarafından büyük bir ilgi izlendi. Yönetmenliğini Volkan Kuru'nun üstlendiği komedi oyununda oyuncular profesyonel oyunculara taş çıkartan bir oyun sergileyerek tiyatro severleri kahkahalara boğdu.

 

TİYATROSEVERLER SALONA SIĞMADI

 

Volkan Kuru'nun ilk yönetmenlik deneyimi olan Oyun İçinde Oyun adlı komedi oyunu tiyatro severlerden büyük alkış aldı. Volkan Kuru ve ekibi tarafından 6 aylık bir çalışma sonucunda hazırlanan ve 4 skeç halinde sahnelen tiyatro oyununda seyirciler salona sığmadı.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER

 

Komedi oyununun sona ermesinin ardından Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Hayırsever Serkan Karagöz oyuncuları tek tek tebrik ederek çiçek takdim ettiler.

 

Haber / Özge MERİÇ