Geleneksel Çocuk Şenliği'nin 5'incisi düzenlendi

Kırklareli Üniversitesi ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi programÄ?

GÜNDEM 18.04.2019 17:38:00 0
Geleneksel Çocuk Şenliği

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Geleneksel Çocuk Şenliği Kırklareli Rektörlük Kültür Merkezi’nde saat 14:00'da başladı. Çocuk Gelişimi programı öğrencileri, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okul öncesi eğitim kurumlarına devam eden çocuklara; sağlıklı beslenme, öz bakım, obeziteyle mücadele, teknoloji bağımlılığı gibi konuları eğitici ve eğlendirici gösterilerle öğretti.

 

"ÇOCUKLAR BİZİM YARINLARIMIZDIR"

 

Şenlik programının açılış konuşmasını yapan Sağlık Hizmetleri MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nilüfer Çeken, "Çocuklar bizim yarınlarımızdır" diyerek çocukların gelişimine yönelik olan projede yer almaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür  V. Cahit Akın ise Türkiye’nin geleceği olan çocukların yüreklerine dokunan anlamlı etkinlikte bulunmaktan gurur duyduğunu belirterek çocukların eğlence dolu bir gün geçirmesini diledi.

 

ÇOCUK RESİMLERİ SERGİSİ İLE SONA ERECEK

 

5. Geleneksel Çocuk Şenliği 2-3 Mayıs tarihlerinde Kırklareli Rektörlük Kültür Merkezi Sergi Salonu ve Fuaye alanında saat 16:00’da açılacak olan "Çocuk Resimleri Sergisi" ile son bulacak.

 

Haber / Özge MERİÇ