Çocuklar çocuk şenliğinde doyasıya eğlenecek

Edirne Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi'nde, Edirne Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Çocuk Şenliği düzenlenecek. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuk

GÜNDEM 17.04.2019 16:27:00 0
Çocuklar çocuk şenliğinde doyasıya eğlenecek

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocukları Edirne Belediyesi Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde buluşturuyor. Müzeye girişlerin ücretsiz olacağı 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocuklar, illüzyon, sihirbaz ve kukla gösterine tanıklık ederek sürpriz hediyelerle buluşacak.

 

GİRİŞLER ÜCRETSİZ OLACAK

 

23 Nisan Salı Günü düzenlenecek olan etkinlikler için Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’ne girişler ücretsiz olacak. 13:00 ile 18:00 saatleri arasında yapılacak olan 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde İllüzyon Gösterisi, Sihirbaz Gösterisi, Halk Oyunları Gösterisi, Maskot Bando, Kukla Gösterisi, Animasyon Gösterisi sahnelenecek. Çocuklar geleneksel sokak oyunları ile doyasıya eğlenirken sürpriz hediyelerle buluşacaklar.

 

"BİZİM EN BÜYÜK YATIRIMIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZA"

 

Tüm çocukları aileleri ile birlikte 23 Nisan Salı Günü Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde düzenlenecek olan Çocuk Şenliği’ne davet eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Bir insanın anavatanı çocukluğudur. Biz çocuklarımızın anavatanına sevgi tohumları ekmek istiyoruz. Bizim en büyük yatırımımız; geleceğimizin teminatı çocuklarımıza” dedi. Gürkan, "Değerli Edirneliler, Sevgili Çocuklar; Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyada ilk ve tek olarak Türk çocukları ile beraber bütün Dünya Çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun. Bu vesile ile gelecek neslin, çocuklarımızın, evlatlarımızın bayramını kutluyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Cumhuriyeti ilelebet payidar kılacak olan çocuklarımızı, gençlerimizi sevgiyle kucaklıyorum. Bayramımız kutlu olsun" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ