ÇTSO meclisi pide fiyatlarını belirledi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın meclis toplantısı bugün saat 16:30'da meclis başkan vekili Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapıldı. 31 Mart seçimleri öncesi Cumhur İttifakı

GÜNDEM 16.04.2019 18:26:00 0
ÇTSO meclisi pide fiyatlarını belirledi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclis toplantısı bugün saat 16:30’da meclis başkan vekili Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapıldı. Toplantıya meclis üyelerinden Furkan Yavuzarslan, Kenan Sağlam, Mehmet Danyeli ve Sinan Sifil  katılmadı.

 

GELİR-GİDER GÖRÜŞÜLDÜ

 

Geçtiğimiz aylarda ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa eden ve 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakının Çerkezköy Belediye Başkan adayı olarak katılan Süleyman Kozuva yeniden görevine dönerken, meclis toplantısına da katıldı. Toplantı öncesi Çerkezköy ve Kapaklı Fırıncılar Derneği’nin pide fiyatlarının belirlenmesi ile ilgili dilekçesi oy birliği ile gündeme alındı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından Mart 2019 gelir-gider bütçe izleme raporu ve mizan görüşüldü. Yapılan bilgilendirmede odanın Mart ayı gelirinin 185 bin 974,76 TL; Mart ayı giderinin de 220 bin 379,99 TL olduğu belirtildi. Gündem maddesi ile ilgili söz alan meclis üyesi Rahmi Yılmaz, telefon ve internet giderleri ile temsil ve ağırlama giderleri hakkında bilgi istedi. Konuyla ilgili bilgi veren Oda Genel Sekreteri Hakan Gel, yıllık 1 milyon SMS aldıklarını belirtirken, 15 bin liralık ikram ve ağırlama giderinin yaklaşık 13 bin lirasının ise oda tarafından düzenlenen ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in de katıldığı 150 kişilik yemekli toplantı için harcandığını belirtti.

 

NACE KODLARI İLE İLGİLİ BİLGİ VERİLDİ

 

İlgili gündem maddesinin oybirliği ile kabul edilmesinin ardından Ticaret Sicil Müdürünün görevi başında bulunamayacağı hallerde yerine oda personellerinden Oğuz Tunur’un vekalet etmesi oybirliği ile karara bağlandı. Bölünme yapılan toplam 14 nace kodu ile ilgili yapılan bilgilendirmenin ardından adres sebebiyle askıda bulunan ve 2 yıl süresince bildirimde bulunmayan üyelerin oda terk işlemi görüşüldü.

 

ODA KAYITLARININ SİLİNMESİ MECLİSTE KABUL EDİLDİ

 

Yapılan bilgilendirmenin ardından Eryılmaz Kardeşler Tarım Hayvancılık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Efiloğlu Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi,  Aydınlık Endüstri Otomasyon ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Anse Deri Mamulleri İnternet Hizmetleri Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hak-Al Yapı Test Laboratuarları Beton Analizi Mühendislik Proje İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sevinçler Elektrik, İnşaat, Nakliye, Tekstil, Gıda ve Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kapaklı İşcanlar Kuyumculuk Nakliye Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, C And T Yatırım Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi-Çerkezköy Şubesi, Hidayet Ardahan-Ekol Ticaret ve İnşaat Mühendislik, Globaltek İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Gıda Nakliye Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rukiye Gözel-Göksun Yemek, Hakan Karayiğit-Hakan Tekstil, Danfield Mekik İpliği Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Saray Şubesi’nin oda kayıtlarının silinmesine oybirliği ile karar verildi.

 

RAMAZAN PİDESİNİN FİYATI BELİRLENDİ

 

Toplantının son gündem maddesinde de Ramazan pidesi fiyatlarının belirlenmesi görüşüldü. Yapılan görüşme sonunda 350 gram Ramazan pidesinin fiyatının 3 TL olarak uygulanması oybirliği ile kabul edildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU