Başkan Gürkan'dan Vali Canalp'e ziyaret

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde tekrar Edirne Belediye Başkanı seçilen Recep Gürkan, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyareti Edirne Valisi Ekrem Canalp'e yaptı.

GÜNDEM 8.04.2019 16:24:00 0
Başkan Gürkan

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Edirn31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde bir kez daha belediye başkanlığına seçilen Recep Gürkan'ı makamında ağırladı.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİLER

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, mazbatasını almasının ardından ilk ziyaretini Edirne Valisi Ekrem Canalp’e yaptı. Edirne Valisi Ekrem Canalp’in makamında gerçekleşen ziyarette Vali Canalap, 5 yıl boyunca belediye başkanlığı görevini yürütecek olan Recep Gürkan’a başarılar diledi. Başkan Gürkan, ikinci ziyareti ise 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Erdin'e yaptı. 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Erdin, Başkan Gürkan’ı makamında kabul etti. Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yüksel Erdin de kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getirerek, 5 yıl boyunca belediye başkanlığı görevini yürütecek olan Başkan Gürkan’a başarılar diledi.

 

Haber / Özge MERİÇ