Vefatının 22. yıldönümünde dualarla anıldı

MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı  ve Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kurucu Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş, vefatÄ?

GÜNDEM 7.04.2019 16:11:00 0
Vefatının 22. yıldönümünde dualarla anıldı

MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı  ve Ülkü Ocakları Başkanlığınca, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş, vefatının 22. yıldönümünde ilçedeki camilerde okunan Mevlid-i Şerifler ile anıldı.

 

"MİNNET VE ÖZLEMLE ANIYORUZ"

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Nusret Güvercin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığımız ve Kapaklı Ülkü Ocaklarımız ile birlikte aramızdan ayrılışının 22. yılında Başbuğumuz Alparslan Türkeş için Mevlid-i Şerif düzenledik. Milliyetçi Hareket Partimizin ve Ülkü Ocaklarımızın kurucusu Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i Rahmet, Minnet ve Özlemle anıyoruz. Dualarımıza “Amin” demek için Mevlidimize icabet eden tüm dava arkadaşlarımızdan ve vatandaşlarımızdan Allah razı olsun" sözlerine yer verdi. Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından tüm vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

 

Haber / Emrullah ELMA