"Bayrağını ve ülkesini seven bir nesil yetiştirmeliyiz"

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji 1/A ve 1/B sınıfı öğrencileri tarafından Okuma Bayramı etkinliği düzenlendi.  Velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte  konuşan Gülerçin Koleji Müdü

GÜNDEM 7.04.2019 14:52:00 0
"Bayrağını ve ülkesini seven bir nesil yetiştirmeliyiz"

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji'nde önceki gün düzenlenen Okuma Bayramı etkinliğine Gülerçin Koleji Ortaokul ve Lise Müdürü Ömer Kürklü, okul öğretmenleri veliler ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

"BU BAŞARIYI ANCAK VE ANCAK ÇALIŞARAK ELDE EDEBİLİRİZ"

 

Saygı duruşu ve Okulun Müzik Öğretmeni Gülben Kıycıoğlu eşliğinde İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program Gülerçin Koleji Okul Müdürü Ömer Kürklü'nün konuşmasıyla devam etti. Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, "Eylül ayında okula başladığımızda değerli velilerimizin gözlerindeki heyecanı görüyordum. Öğrencilerimiz akademik anlamda ilerliyorlar ve orta lise ve üniversite derken hayatın nasıl gittiğini anlamıyorlar. Ama biz Gülerçin Koleji olarak çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alması için hem akademik anlamda hep sosyal anlamda, kendini ifade edebilmeleri için en iyi eğitimi almaları konusunda emin olunki elimizden gelen tüm gayret ve çabayı göstermekteyiz. Bir okul olarak biz vizyon ve misyona sahibiz. Geçen 10 yıla baktığımız zaman  akademik anlamda bölgede bir numara olduğumuzu ve Gülerçin’de  okumanın farkını ve ayrıcalığını çocuklarımız göstermektedir. Ben her zaman söylüyorum Gülerçinli olmak ayrıcalıktır. Bu okulda öğretmen olmakta ayrıcalıktır. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı milli değerlere bağlı çocuklar yetiştirmek için tüm gayret ve çabayı göstermekteyiz. Bayrağını seven, ülkesini seven bir nesil yetiştirirsek, ülkemizi Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine getirebiliriz. Bu başarıyı ancak ve ancak çalışarak elde edebiliriz. Biz öğretmenler olarak sorumluluğumuzun ne kadar fazla olduğunun farkındayız. Ülkemizin temel taşlarının bizlere emanet olduğunu bildiğimiz için öğretmenlerimiz eşlerini evlerini ikinci plana atıyorlar gecesini gündüzüne katarak yedi yirmi dört çocuklarımızın  en iyi eğitimi almaları için çalışıyorlar ve gayret gösteriyorlar" dedi.

 

ÖĞRENCİLERE OKUMA BELGELERİ VERİLDİ

 

Ömer Kürklü’nün konuşmasının ardından 1/A ve 1/B sınıfı öğretmenleri Meltem Doruk ve Bayram Tuna’nın nezaretinde öğrencilerin hazırladığı Dersimiz Atatürk gösterisi ve oratoryo sahnelendi. Ardından Sınıf Öğretmenleri Meltem Doruk ve Bayram Tuna kısa bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Oratoryo 23 Nisan, İngilizce THE Lion King’s, İngilizce Etkinliği-Fruits, Almanca Etkinliği 4 Mevsim, Birinci Sınıf Marşı, Şiir Okuma, Birthday slayt gösterimi yapıldı. Bitlis Yöresi Halk Oyunları, Modern Dans Gösterisi, Gençliğin Atatürk’e Cevabı, Mutluluk Ormanı skeci ve Kılıç Balığı skecinin, sahnelendiği programın sonunda 1/A Sınıf Öğretmeni Meltem Doruk ve 1/B Sınıf Öğretmeni Bayram Tuna  öğrencilere okuma belgelerini verdi. Öğrencilerin oyunları veliler tarafından büyük  dikkat ve beğeni ile izlenirken  veliler öğrencileri ayakta alkışladı.

 

Haber / Emrullah ELMA