Yakıtı bittiği için emniyet şerifinde bekleyen otomobile çarptı

Malkara'da bir otomobil, yakıtı bittiği için emniyet şeridinde bekleyen otomobile çarptı. Kazada, yakıtı biten otomobildeki baba ve oğul yaralandı. Polis, kazadan sonra kaçan sürücünün belirlenmesi i?

GÜNDEM 7.04.2019 14:38:00 0
Yakıtı bittiği için emniyet şerifinde bekleyen otomobile çarptı

Malkara-Hayrabolu yolu üzerindeki Hacıevhat Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Malkara’dan Hayrabolu yönüne giden 61 yaşındaki Murat Balkır'ın kullandığı 34 YM 9276 plakalı otomobilin Hacıevhat Mahallesi'nde yakıtı bitti. Otomobili emniyet şeridine çeken Balkır, telefonla yakınlarını aradı. İddiaya göre bu sırada plakası ve sürücüsü belirlenemeyen başka bir otomobil, emniyet şeridinden hızla gelerek Balkır'ın aracına çarptı. Kazada, sürücü Murat Balkır ile yanında bulunan 33 yaşındaki oğlu Olcay Balkır araç içerisinde sıkıştı.

 

KAÇAN SÜRÜCÜ ARANIYOR

 

İhbar üzerine olay yerine gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Malkara Kaza Kırım ekibi, sıkışan baba ve oğlunu kurtarırken, yaralılar, ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Olay yerinde bulduğu otomobil parçalarını inceleyen polis ekipleri, kaçan sürücünün kimliğinin tespit edilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Haber / Yakup KARATEPE