Arı üreticilerine ilaç dağıtıldı

Tekirdağ Arı Yetiştiricileri Birliği ile Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Varroa ile Mücadele ve Arıların bahara hazırlanması konulu toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantın

GÜNDEM 4.04.2019 16:58:00 0
Arı üreticilerine ilaç dağıtıldı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü, Ziraat Yüksek Mühendisi Zekeriya Sarıkoca, Tekirdağ Ticaret Borsasında Namık Kemal Üniversitesinde görevli Doç Dr. Mustafa Necati Muz, Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Güneş Aytaç ve çok sayıda arı yetiştiricisi katılım gösterdi.

 

ARI ÜRETİCİLERİ VARROA İLE MÜCADELE İÇİN İLAÇ DAĞITILDI

 

Tekirdağ Arı Yetiştiricileri Birliği ile Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından organize edilen Varroa ile Mücadele ve Arıların bahara hazırlanması konulu toplantı ilk olarak Tekirdağ Ticaret Borsası'nda Namık Kemal Üniversitesinde görevli Doç Dr. Mustafa Necati Muz'un sunumu ile başladı. Sunumların ardından toplantıya Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Güneş Aytaç'ın ve Tekirdağ arıcılarının katılım gösterdi. Toplantı, arı üreticilerine Varroa ile mücadele için Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü, Ziraat Yüksek Mühendisi Zekeriya Sarıkoca tarafından ilaç dağıtımının yapılmasıyla son buldu.

 

Haber / Emrullah ELMA