Konteynerlerin bakım ve onarımı yapıldı

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından değişimine ihtiyaç duyulan çöp konteynerlerinin bakım ve onarımları yapıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Çorlu Belediye Ba

GÜNDEM 4.04.2019 16:43:00 0
Konteynerlerin bakım ve onarımı yapıldı

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çorlu genelinde eskiyen ve onarımına ihtiyaç duyulan çöp konteynerlerinin bazılarının bakım ve onarımını yaparken, bazılarını da yenileri ile değiştirdi.

 

ÖNEMLİ ÖLÇÜDE TASARRUF ELDE EDİLDİ

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt “Ocak, şubat ve mart aylarında Temizlik İşleri Müdürlüğü'müzün saha ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda dezenfekte edilen, eskiyen, tamir ve bakıma ihtiyaç duyulan 4 bin 611 çöp konteynerini Temizlik İşleri Müdürlüğü'müz bünyesinde bulunan şantiyemizde onarıp boyayarak yeniden kullanılmaya hazır hale getirdik. Ayrıca yenilenmesi gereken bölgelere de yeni çöp konteynerleri dağıttık. Bakım ve onarım çalışmalarımız ile binlerce konteyneri yeniden halkımızın kullanımına sunarak önemli ölçüde tasarruf sağladık. Halkımızın her kuruşunu doğru yönetmek için israftan uzak duruyoruz. Ekiplerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA