Sözdinler yeniden başkan

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin 17'inci Genel Kurul Toplantısı düzenlendi. Divan Başkanlığına Ahmet Temiroğlu, Divan Üyeliklerine Metin Güler ve İlyas Kum'un seçildiği Genel Kurul'da 21

GÜNDEM 3.04.2019 11:19:00 0
Sözdinler yeniden başkan

ÇOSB Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Bekmezci, Fatih Elay ve Ekrem Topdal ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve çok sayıda sanayici katıldı.

 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Düzenlenen toplantıda yoklama ve açılışın ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Divan Heyeti’nin de oluşturulmasının ardından sırasıyla gündem maddeleri görüşüldü. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcileri Faruk Bektaş ile Cafer Pektaş’ın gözetiminde yapılan Genel Kurul’da Divan Başkanlığı'na Ahmet Temiroğlu, Divan Üyeliklerine Metin Güler ve İlyas Kum seçildi.

 

"ALDIĞIMIZ KARARLARIN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

 

Genel Kurul’da 21 gündem maddesi görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı. Genel Kurul’un tamamlanmasının ardından söz alan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, katılımcıların yönetimlerine verdikleri destek ve güvenden dolayı teşekkür etti.  Sözdinler, "Bugünkü Genel Kurulumuz çerçevesinde öncelikle katılarak vermiş olduğunuz desteğe teşekkür etmek isterim. Genel Kurulumuz vesilesiyle sizlerin aydınlık yüzlerini burada görmekten sevinç ve mutluluk duyduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Şahsıma ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza gösterdiğiniz teveccüh ve destekleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte bugün aldığımız kararların ülkemizin en önemli konusu olan üretim maratonumuzda Bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" sözlerine yer verdi.

 

"BU DESTEĞE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

 

Sözlerine devam eden Sözdinler, "ÇOSB’nin faaliyetlerini ve geleceğe dönük çalışmalarını sunumlardan ve sizlere daha önceden dağıttığımız kitapçıklardan izlediniz. Böylesine önemli ve örnek çalışmaların içerisinde olmaktan son derece memnun olduğumuzu da belirteyim. Şahsıma ve Yönetim Kurulumuza verdiğiniz bu desteğe layık olmaya çalışacağız. Verdiğiniz destekler ve ilginiz için hepinize teşekkür ederken, Genel Kurulumuzun hayırlı olmasını diler, saygılar sunarım" dedi.

 

ÇOSB YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

 

ÇOSB Yönetim Kurulu Asil Üyeleri'nde Eyüp Sözdinler, Natan Yakuppur, Ali Bekmezci, Fatih Elay, Ekrem Topdal yer alırken, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri'nde ise; Saim Buyruk, Veli Ağ, İlyas Kum, Şükrü Gündüz, Ahmet Temiroğlu yer aldı. Denetim Kurulu Asil Üyeleri'nde Hakan Gerdan ve Mehmet Savaş yer alırken Denetim Kurulu Yedek Üyeleri'nde ise Sait Yazı ve Süleyman Ak yer aldı.

 

Haber /Şaban KARDEŞ