Mandalı: Siyaset bir hizmet yarışıdır

Kapaklı'da 3 dönem belediye başkanlığı yapan ve Pazar günü yapılan 31 Mart seçimlerinde başkanlığı Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Çetin'e devreden İrfan Mandalı, yaptığı ba

GÜNDEM 1.04.2019 18:10:00 0
Mandalı: Siyaset bir hizmet yarışıdır

Kapaklı’da 3 dönem belediye başkanlığı yapan , Pazar günü yapılan son seçimde başkanlığı Mustafa Çetin’e devreden İrfan Mandalı, yazılı bir basın açıklaması yaptı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kapaklı halkına seslenen Mandalı “15 yıl boyunca bu kent için, sizlerle beraber ve yine sizler için gecemizi gündüzümüze katarak hizmet etmeye çalıştık. Bu süreç boyunca benimle birlikte çalışan, emek veren başta Belediye Personeli, Meclis Üyeleri, Muhtarlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve kıymetli Kapaklı Halkı olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“3 DÖNEM HİZMET ETME İMKANI BULDUM”

 

Siyasetin bir hizmet yarışı olduğunu söyleyen Mandalı “Siyaset bir hizmet yarışıdır ve 3 dönemdir bu yarışta Kapaklı Halkının desteğiyle, kentimize hizmet etme imkanı buldum. 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Yerel Seçimlerin ardından 3 dönemdir sürdürdüğüm Belediye Başkanlığı görevimin sonuna gelmiş bulunuyorum. Öncelikle, Pazar günü gerçekleşen seçimde emek veren, seçimin güvenli bir şekilde yapılmasını sağlayan Devletimizin kıymetli memurlarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

ÇETİN’İ TEBRİK ETTİ

 

Kapaklı’nın, her zaman olduğu gibi kendine yakışır şekilde adeta bir Demokrasi Şöleni edasında Yerel Seçimleri geride bıraktığını kaydeden Mandalı “Aziz milletimizin kararının her şeyin üzerinde olduğunu çok iyi bilen ve millet iradesine sonuna kadar inanan biri olarak şunu çok içtenlikle söylemek istiyorum. Kapaklı’da gerçekleşen Yerel Seçimleri kazanan Cumhur İttifakı adayı Sayın Mustafa Çetin ve ekibini gönülden tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. 15 yıl boyunca beni destekleyerek bu göreve layık gören, şahsıma oy veren ya da vermeyen kıymetli Kapaklı Halkına da sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ