E-ticaret semineri verildi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanlığı tarafından  "E-ticaret" konusunda bir seminer düzenlendi.  Seminere konuşmacı olarak Türkiye'nin En Büyük Online Alışveriş Sitele

GÜNDEM 1.04.2019 18:00:00 0
E-ticaret semineri verildi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen konferansa Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Türkiye’nin En Büyük Online Alışveriş Sitelerinden birinin Bölge Müdürü olan Gökhan Akdeniz ve Oda üyeleri katılım gösterdi.

 

“FİRMALARIMIZIN ARKASINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİRİYORUZ”

 

“E-ticaret” konusunda düzenlenen seminerde konuşan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, “E-ithalat ve e-ihracat meselesinin KOBİ’lerin, dijitalleşme meselesine çok ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum. Firmalarımızın ayağına giderek bu platformun işleyişini anlatıyoruz. Odalar ve Borsalar olarak firmalarımızın arkasında olduğumuzu hissettiriyoruz” şeklinde konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

E-ithalat ve e-ihracat’ın KOBİ’lerin, dijitalleşme çok ciddi katkı sağlayacağını belirten Ilık, “En çok ihtiyacımız olan malımızı değerinde ya da katma değerli satmaktır. Bunun yeni dönemdeki en trend sistemi e-ticaret ile bu işi yapmaktır. Bu konuda Trakya Kalkınma Ajansı ile birlikte Trakya’da önemli bir işe imza atarak, Trakya’daki 26 tane Oda ve Borsa Başkanı bir araya gelerek İhracat Hamlesi başlattık. Başlatılan İhracat Hamlesi çalışmaları kapsamında Odamız Toplantı Salonu’nda Oda Üyelerimizi bilgilendirmek amacı ile Türkiye’nin En Büyük Online Alışveriş Sitelerinden birinin Bölge Müdürü olan Gökhan Akdeniz tarafından “e-ticaret” Semineri verildi. Bu seminer üyelerimizin bilgilenmesi açısından çok verimli ve yararlı oldu. Tüm katılım gösterenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

“BİZİM İÇİN HEYECAN VERİCİ”

 

Çalışmalar süresinde firmaların ayağına giderek çalışmaların işleyişini anlattıklarını ifade eden Ilık, “Devlet desteği olmadan bazı özel şirketlerin dünyaya açılması çok zordur. Devletinde bir şekilde bu projenin içinde olması bizim için heyecan vericidir. Biz bunu başlattık. Birkaç yıl içerisinde yüz milyonlarca dolar ciroyu çok rahat bir şekilde Trakya’ya getireceğiz. Odalar ve Borsalar olarak firmalarımızın arkasında olduğumuzu hissettiriyoruz. “Ben yapamam, satamam” diyen firmalarımızı bu platforma kattık. E-ithalat ve e-ihracat meselesinin KOBİ’lerin, dijitalleşme meselesine çok ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum. Firmalarımız Uluslararası Platformlarda da firmalarımız ürünlerini satabilecek” ifadelerine yer verdi.

 

Haber/Seda AKYOL