Başkan Akay, Erzurumlularla buluştu

Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, önceki akşam Erzurumlular Derneği'ni ziyaret etti.

GÜNDEM 30.03.2019 09:37:00 0
Başkan Akay, Erzurumlularla buluştu

Ziyarette konuşan Başkan Akay, 5 yıllık görev süresi boyunca gönül birlikteliği kurduklarını dile getirerek Çerkezköy’ün geleceğini oluşturmak amacıyla belediyecilik yapmaya çalıştıklarını söyledi. 3 buçuk aydır her sokak ve kahvehanede vatandaşlarla buluştuğunu söyleyen Akay, “Derdimiz Çerkezköy. Bir 5 yıllık mücadeleyi paylaşıyoruz. Bu 5 yıllık mücadeleyi buluştuğumuz tüm hemşehrilerimizle paylaşmaya çalışıyoruz. Çerkezköy’ün bu 5 yıllık değişim sürecinde artan nüfusuna hizmet vermek üzerine yapacağımız çalışmaları anlattık. Yeni 5 yıla dair hedeflerimizi anlattık ve bu günlere kadar geldik” dedi.

 

“5 YILDA ÇERKEZKÖY BÜYÜK BİR DEĞİŞİM YAŞADI”

 

5 yılda Çerkezköy’ün büyük bir değişim yaşadığını dile getiren Akay “Büyüyen Çerkezköy’ümüzü biraz daha güzelliklerle buluşturmamız lazım. Buna dair tabii ki hedeflerimiz var. Bu seçim döneminin 3 buçuk ayını çok verimli geçirdiğimi düşünüyorum. Seçim döneminde vatandaşlarımızla paylaşımlarımızı daha da arttırdık” dedi. 5 yıl boyunca ne yaptığını bilen bir belediye başkanı olarak alnının ak, başının dik olduğunu söyleyen Akay, “Çerkezköy’ü daha güzel günlere getirecek bir ekip oluşturduk” dedi. Akay “Cumhuriyet Mahallesi’nde dedim ki “Bu işler çorap dağıtmakla olmaz” 2014’te de aynı çoraplardan dağıtmışlardı, olmadı. Ya çorapların markasını değiştirin, ya da çorap dağıtmaktan vazgeçin’ dedim. Bizim bir birimimiz var belediyede. Hem maddi hem de erzak yardımında bulunan bir birimimiz var. Ben seçime 45 gün kala bu yardımları durdurdum. Yani vatandaş kendisine oy karşılığında bunlar veriliyor diye düşünmesin diye bu yardımları durdurdum. Nisan’da devam edeceğimizi söyledim. Diğer taraftan çıkacaksın meydanlara söyleyeceksin ‘Sağ elin verdiğini sol el görmezmiş’ diyeceksin sonra kalkıp kapı kapı erzak dağıtacaksın. Bu yaptığın ne samimiyetin ‘S’sine, ne tevazu’nun ‘T’sine ne de Müslümanlığın ‘M’sine sığar” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ