Kuran Kursu'nun temeli atıldı

Çerkezköy'ün Kızılpınar Mahallesi'nde Yunus Emre Camii yanında yapılacak olan Kuran Kursu'nun temeli Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan

GÜNDEM 28.03.2019 17:35:00 0
Kuran Kursu

Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesi Yunus Emre Camii yanında dün saat 11:30’da düzenlenen temel atma törenine, Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Çerkezköy İlçe Müftü Vekili Mahmut Öztekin, Yunus Emre Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şakir Aydın, meclis üyeleri Binali Etyemez, Dilaver Burak, Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları İrfan Ak, Kamil Yiğit, Ahmet Yıldız, Mikail Çelik ve vatandaşlar katıldı.

 

“200 METREKARE ALANA SAHİP”

 

Yunus Emre Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen temel atma töreninde Çerkezköy İlçe Müftü Vekili Mahmut Öztekin’in dua etmesinin ardından kurban kesilmesi ile ilk temel atıldı. Temeli atılan Kuran Kursu’nun en kısa zamanda tamamlanacağını belirten Şakir Aydın, “Kuran Kursumuz en kısa zamanda tamamlanacaktır. 200 metrekare alana sahip olan kursumuzun içerisinde imam ve müezzin evi, yemekhane ve Kuran Kursumuz olacaktır. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU - Seda AKYOL