Vatandaşlarla bir araya geldi

Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra Teknik Hizmetler Birimi'nde belediye çalışanları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 27.03.2019 17:19:00 0
Vatandaşlarla bir araya geldi

Kızılpınar Mahallesi'nde kadınlarla bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 5 yıl boyunca yaptığı ve gelecek 5 yılda yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Akay daha sonra Veliköy Mahallesi'nde kadınlarla bir araya geldi. Burada da yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında konuşan Akay, daha ardından Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Birimi'ne geçerek belediye çalışanlarıyla buluştu.

"ÇOK DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIMIZA GÖNÜLDEN İNANIYORUM"

 

Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Birimi belediye çalışanlarıyla bir araya gelen ve 5 yıllık görev süresi boyunca yapılan hizmetlere katkılarından dolayı  tüm belediye çalışanlarına teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Bundan 5 yıl önce millet izin verdi ve bu kente Belediye Başkanı oldum. Sizlerle birlikte Çerkezköy'e hizmet ettik. 31 Mart'ta Allah izin verir ve bu millet Çerkezköy'ün sana 5 yıl daha ihtiyacı var derse, önümüzdeki dönemde de birlikte çok daha güzel işler yapacağımıza gönülden inanıyorum" şeklinde konuştu.

 

Haber / Özge MERİÇ