Çınarlarla bir araya geldiler

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi Üyeleri, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Özel Trakya Bakım Merkezi'ni ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi.

GÜNDEM 26.03.2019 15:29:00 0
Çınarlarla bir araya geldiler

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi Üyeleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yaşlılara Saygı Haftası’nda Özel Trakya Bakım Merkezini ziyaret etti. Ziyarette Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Arslan ve Rasim Bilgen, 6. Meslek Komitesi Başkanı Ayhan Duran, Başkan Yardımcısı Nazan Çoban ve Komite Üyeleri Ali Dönmez, Sercan Erbey ile Ramazan Tahir Eke ve Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji 9-A sınıfı öğrencileri katıldı.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER

 

Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Arslan düzenlenen ziyaret programında konuşma yaparak, "18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası, ancak biz birbirimizden farkımız olduğunu düşünmüyoruz. Bu sebeple bugünü yaşlılar haftası değil,kıdemliler haftası olarak görüyoruz.Bugün gençlerimizi sizlerle bir araya getirerek, sizleri biraz olsun mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Sizler bizim geçmişimiz ve sizlerden aldığımız derslerle geleceğimizi şekillendireceğimiz öğretmenlerimizsiniz. Sizlere değer veriyoruz, sizleri seviyoruz. Kıdemliler haftanız kutlu olsun" sözlerini kaydetti. Gerçekleşen ziyarette öğrenciler ve Oda heyeti yaşlıların ellerini öperek, onlara çiçek takdim etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE