Başkan Akay, 57. Alay temsilcilerini ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy'den bu yıl 9'uncusu düzenlenen 57. Alay Yürüyüşüne katılan Mustafa Çiftçi, İhsan Engin, Cemil Şenel ve Bahtiyar Karakaş'ı

GÜNDEM 22.03.2019 15:41:00 0
Başkan Akay, 57. Alay temsilcilerini ağırladı

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen,  13 Mart’ta Tekirdağ Valiliği önünden başlayıp 57. Alay’ın şehit olduğu Çanakkale’de sona eren geleneksel 57. Alay Yürüyüşü’ne Çerkezköy’den katılan Mustafa Çiftçi, İhsan Engin, Cemil Şenel ve Bahtiyar Karakaş Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. 57. Alay Yürüyüş Komitesi Çerkezköy Temsilcisi Mustafa Çiftçi, ziyarette Belediye Başkanı Vahap Akay’a üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün 57. Alay’a verdiği madalyanın bulunduğu bir plaket ile Çanakkale Destanı’nı konu alan bir parşömen hediye etti.

 

“BUNDAN SONRA DA DESTEKLEYECEĞİZ”

 

Ziyarette konuşan Mustafa Çiftçi, 13 Mart Çarşamba günü Tekirdağ Valiliği önünden başlayan ve 5 gece 6 gün süren yürüyüş sonunda Çanakkale Şehitliği’ne ulaştıklarını ifade ederek, desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti. Başkan Vahap Akay da ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek “57. Alay ile birlikte geçmişimize ve tarihimize sahip çıkıyoruz” dedi. Akay, 57. Alay’ın tarihi mücadeleye katmış olduğu hatıraları yeniden anımsamak ve atalarımızı minnetle anmak için gerçekleştirilen temsili yürüyüşü Çerkezköy olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destekleyeceklerini söyledi.

 

Haber / Aleyna ÇELİK