Adliyeye giderek suç duyurusunda bulundular

Sahte bir sosyal medya hesabından tehdit edildiğini ve hakarete uğradığını iddia eden Demokratik Sol Parti Çerkezköy 4. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Dilek Taşhan, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Met

GÜNDEM 20.03.2019 19:29:00 0
Adliyeye giderek suç duyurusunda bulundular

Dilek Taşhan ile birlikte adliye binası önünde açıklama yapan DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, “Dün akşam meydana gelen olay yalnızca sayın meclis üyem Dilek Hanımı tehditle kalmadı. Cumhuriyet Savcısına, Cumhuriyetin kolluk kuvvetlerine, polisimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı hakaret edecek boyutlara gelmiştir. Bundan sonrası Sayın Cumhuriyet Başsavcımızın ve emniyet teşkilatınındır. Gerekeni yapacaklarına inanıyorum” dedi.

 

"YAPILAN ŞEYİ AFFETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL"

 

DSP Belediye Meclis Üyesi Adayı Dilek Taşhan da “Bizim şahsımıza olan şeyleri bir şekilde ört bas edebilirdik ama burada cumhurbaşkanımıza, Cumhuriyet Savcılarımıza, kolluk kuvvetlerimize yapılan şeyi affetmemiz mümkün değil, buna sessiz kalamayız. Bu sebeple de geldik görevimizi yerine getirdik. Ve en kısa zamanda sonuca ulaşmasını istiyoruz” dedi. Taşhan, ağır küfür, hakaret ve tehditlerin de içinde bulunduğu sosyal medya yazışma imajlarını da savcılığa teslim etti. 

 

Haber /  Gülveren ALTUNOĞLU