Kardeş okul öğrencileriyle buluştular

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğrencileri, kardeş okulları olan Karaağaç İlkokulu'nda öğrencilerle buluştu.

GÜNDEM 20.03.2019 14:25:00 0
Kardeş okul öğrencileriyle buluştular

Üniversite öğrencileri, minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Ziyarette Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Erdinç Uzun, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Yüksekokul Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Bölüm Başkanı Dr.Emel Demir Askeroğlu ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Görevlisi Taha Aslanlı da hazır bulundu.

 

 

 

 

EĞİTİM KALİTESİ ARTIYOR

 

Minik öğrencilerin, üniversiteli ağabey ve ablalarını ağırlamanın heyecanını yaşadığını belirten Karaağaç İlkokulu Müdürü Murat Yeşil, güzel bir duygu paylaşımı olduğunu dile getirdi. Bu buluşmanın çok önemli olduğunu belirten Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz da “Bu buluşmaları farklı platformlarda daha da sıklaştırmak istiyoruz” dedi. Amaçlarının hem sınav başarısı yüksek, hem de çevresine ve sosyal hayata duyarlı öğrenciler yetiştirmek olduğunu kaydeden Danışmaz, Kapaklı’daki eğitim kalitesinin giderek arttığını da belirtti. Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Erdinç Uzun da, misafirperverliklerinden dolayı okul müdürü Murat Yeşil ve öğrenciler ile Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’a teşekkür ederken, bu sosyal sorumluluk projesini organize eden Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. Sınıf öğrencilerini de tebrik etti.

 

Haber / Seda AKYOL