Girişimcilik eğitimleri başlıyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 1 Nisan Pazartesi günü başlıyor.

GÜNDEM 19.03.2019 15:46:00 0
Girişimcilik eğitimleri başlıyor

KOSGEB ve Trakya Kalkınma Ajansı iş birliğinde 1-4 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapılacak. 30 kişilik kontenjanı olan ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Seminer Salonu’nda verilecek olan eğitim 9:00-17:00 saatleri arasında düzenlenecek.  

 

 

 

 

SON BAŞVURU TARİHİ 26 MART

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası KOSGEB Uzmanı Hüseyin Gürenç, "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi almak isteyenlerin "e-devlet" üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Son başvuru tarihi, eğitimden 5 gün önce yani 26.03.2019 saat 23:59’dur. Düzenlediğimiz bu eğitim programlarıyla girişimci adaylarımıza kendi işlerini kurmak için cesaret ve motivasyonun yanı sıra, iş kurma sürecinin teknikleri hakkında da bilgiler verilmekte. Uygulamalı girişimcilik eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayıp sertifikalarını alan girişimciler de KOSGEB hibe desteklerinden yararlanma fırsatını yakalayabiliyor" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Yakup KARATEPE