Kozuva, Ordulularla bir araya geldi

Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva Çerkezköy Ordulular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret ederek seçim otobüsü üzerinden Ordululara ve partililere ses

GÜNDEM 17.03.2019 16:52:00 0
Kozuva, Ordulularla bir araya geldi

Cumhur ittifakının Ordulu meclis üyesi adayı Ömer Güner, kendisine bu görevi veren AK Parti İlçe teşkilatına teşekkür ederken, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, “Cumhur ittifakı ile genel siyaset yapıyorsunuz” diyenlere tepki göstererek “Birbirimizi düşürmeye çalışıyorlar. Türkiye ve Tekirdağ’da cumhur ittifakına yönelik çok güzel hava var. MHP olarak milletin hizmetkarıyız ve bu milletin emrindeyiz” dedi.

 

“BAKANLARIMIZDAN DA SÖZÜNÜ ALDIK”

 

Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva da “Üç dört park ve heykel ile Çerkezköy büyümez ve gelişmez. Biz Çerkezköy’ün önümüzdeki 15-20 senesini kurtarmak istiyoruz.  Devlet yanımızda. İnşallah önümüzdeki 5 yıl içinde Çerkezköy’e 15-20 yıllık projeler yapacağız. Yapacağımız projeleri 5 harfli Belediye Başkanı ağzını açıp izlesin. 2014 yılında 41 proje açıklamış bunların sadece 11’ini yarım yamalak yapabilmiş. Biz 30-40 tane olmaz dedik ve 159 proje hazırladık. Bunları rüyamızda görüp hazırlamadık. Yalan atmıyoruz. Çerkezköy için sözümüz söz dedik. Bakanlarımızdan da sözünü aldık. Önümüzdeki beş yıl içinde yapacağız” dedi.

 

“BEN BUNU KABUL ETMİYORUM”

 

Asansör üzerinden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı  bir kez daha eleştiren Kozuva “Bir katlı bir binada sadece aracıyla otoparka geliyor ve parmak izini okutup makamına gidiyor. Böyle egolu arkadaşımız Çerkezköy’ü yönetmektedir. Ben bunu kabul etmiyorum. Benim başkanım da olamaz. Halkın içinde olduğunu söylüyor ama değil” dedi.

 

Haber / Seda AKYOL