PTT'nin 9. Şubesi Bağlık Mahallesi'ne açıldı

Çerkezköy Posta ve Telgraf Teşkilatı Müdürlüğü tarafından yapılan Bağlık PTT şubesi bugün saat 14:00 itibariyle hizmet vermeye başladı. Çerkezköy'de 9. PPT Şubesi'nin Bağlık Mahall

GÜNDEM 15.03.2019 18:53:00 0
PTT

Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün mahallelerine PTT Şubesi açılması yönünde mahalle sakinlerinin taleplerini Çerkezköy İlçe PTT Müdürlüğü başta olmak üzere yetkililere ileterek talepte bulunmasının ardından yaptırılan Bağlık PTT Şubesi hizmete açıldı. Bağlık Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Pakize Narin Anadolu Lisesi karşısında bulunan Bağlık PTT Şubesi, bugün saat 14:00 hizmet vermeye başladı. Şubede bir memurun görev yapacağını belirten Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, Bağlık PTT Şubesi'nde Kredi İşlemleri dışında tüm PTT hizmetlerinin ve işsizlik paralarının da verileceğini belirtti.Çerkezköy’de 9. PPT Şubesi'nin Bağlık Şubesi olduğunu belirten Arslan, Bağlık PTT Şubesinin bağlık mahallesine hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

"PTT HİZMETİ AYAĞIMIZA GELDİ"

 

Konu ile ilgili konuşan Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, "Mahallemize PTT Şubesi açılması için taleplerimiz olmuştu. Bugün itibariyle Bağlık PTT Şubesi’nin hizmet vermeye başlamasından mutluluk duyuyoruz. Bağlık Mahallesi sakinleri PTT ile olan işlerini kent merkezine gitmeden burada halletmiş olacak. Bağlık Muhtarı olarak şahsım ve mahallemizin sakinleri adına mahallemize bu hizmeti kazandırılmasında önemli rol oynayan Çerkezköy PTT Müdürümüz Ali Arslan başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum" sözlerine yer verdi. Bağlık PTT Şubesi hizmete girmesinin ardından şubenin ilk müşterisi olan Bağlık Mahallesi Sakini İbrahim Korkmaz'a hizmet verdi. Otomobili için HGS  kartını dolduran Korkmaz, "Bunun için kent merkezindeki PTT Müdürlüğü'ne gidiyordum. Baktım burada PTT yazıyor ve hemen girdim. Bu işlemin yapılıp yapılmadığını sordum. Yapılıyor dendi ve çok sevindim. Artık kent merkezine PTT hizmeti almak için gitmeme gerek kalmadı. PTT hizmetini ayağımıza getiren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ