Kozuva sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı

Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek doktorların ve sağlık çalışanlarının T?

GÜNDEM 14.03.2019 18:52:00 0
Kozuva sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı

Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, bugün AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, İlçe yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve Belediye Meclisi üyeleri ve partililerle birlikte 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Devlet Hastanesini ziyaret ederek Hastane Başhekim Yrd. Doç. Dr. Fergan Genç başta olmak üzere doktorların ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı ve sağlık çalışanlarına ve hastalara kırmızı karanfil ile çorap verdi.

 

KARANFİL VE ÇORAP DAĞITTI

 

Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne düzenlediği ziyarette önce Başhekim Yrd. Doç. Dr. Fergan Genç’i makamında ziyaret ederek tıp bayramını kutladı. Başhekim Genç’ten hastane hakkında bilgi alan Kozuva, ardından Başhekim ve hastane personeli ile birlikte hastanede yatan hastaları dolaşarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, hasta ziyaretinin ardından hastane yemekhanesinde öğle yemeği yiyen hastane personelini ziyaret ederek Yrd. Doç. Dr. Başhekim Fergan Genç ve partililer ile birlikte yemek yedi. Süleyman Kozuva  ziyaretİN ardından hastane personelinin gösterdiği yakın ilgiden memnun olduğunu belirterek hastaneden ayrıldı.

 

Haber / Aleyna ÇELİK