"Mezunlarla Söyleşi" konulu panel düzenlendi

Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından Moderatörlüğünü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi B?

GÜNDEM 14.03.2019 18:03:00 0

Kırklareli 2. Merkezi Derslikler Binası 3 No’lu Konferans Salonu’nda düzenlenen panele Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nergiz Aydoğdu, üniversite akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

“Mezunlarla Söyleşi” konulu, Gelir Uzman Yardımcısı Elif Koç, Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Hasan Hüseyin Kocaer ve Evlad-ı Fatihan Yurt Müdürlüğü’nden Nurşen Albay, çalışma hayatlarını ve sektör tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Kendi öğrencilik yıllarından kesitler paylaşan panelistler, özellikle öğrencilik yıllarında zamanın daha iyi değerlendirilmesi ve kariyer planlamalarının yapılarak bu planlamalar doğrultusunda uygun çalışmaların yapılması konularında katılımcılara tavsiyelerde bulundu. Panel, konuşmacılara plaket takdiminin ardından sona erdi.

Haber/Yakup KARATEPE