Partililer esnafla tartıştı

Kapaklı'da parti çalışmalarını yürüten AK Partili heyet, Bahçelievler Mahallesi'nde girdikleri bir esnaftan olumsuz cevap alınca heyette bulunan bazı isimler esnafa tepki gösterdi. Heyetteki bazı isimle

GÜNDEM 12.03.2019 17:32:00 0
Partililer esnafla tartıştı

Kapaklı’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Partili heyet, Cumhur İttifakı adayı Mustafa Çetin’e destek istemek için Bahçelievler Mahallesi’nde girdikleri bir şarküteri dükkanında esnafla tartıştılar.

 

ALDIKLARI CEVAP KARŞISINDA ŞOK OLDULAR

 

Esnafın “Size oy yok, çıkın dükkanımdan” demesi üzerine aldıkları cevap karşısında şok olan partililer duruma tepki gösterdi. Partililerin duruma tepki göstererek dükkanın önündeki saksıları tekmelemesi üzerine sözlü tartışma büyürken, o sırada tezgahta et kesen işletme sahibi eline aldığı satır ve bıçakla dışarı çıktı. Et kesmeyi bırakıp heyete satır ve bıçak sallayan esnafı sakinleştirmek kolay olmazken, o sırada şarküteride alışveriş yapan müşteriler ve diğer esnaflar araya girdi. O esnada heyette bulunan Mustafa Çetin ise iddiaya göre partililer tarafından apar topar alandan kaçırıldı.

 

GÜVENLİK KAMERALARINA DA YANSIDI

 

AK Partililer ile esnaf arasında yaşanan tartışma güvenlik kameralarına da yansıdı.  Olayın ardından ifadeye çağırılan esnafın, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ