Kadınlar ekonomiye katkı sağlıyor çocuklar İngilizce öğreniyor

Malkara Belediye Akademisi tarafından "Hayat Boyu Öğrenme" sloganıyla düzenlenen kurslar, takı tasarım ve çocuklar için İngilizce kursları ile devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Malkara Belediye

GÜNDEM 11.03.2019 14:47:00 0
Kadınlar ekonomiye katkı sağlıyor çocuklar İngilizce öğreniyor

Malkara Belediyesi Akademisi tarafından düzenlenen kurslar, takı tasarım ve çocuklar için İngilizce kursları ile devam ediyor.

 

 

 

TOPLAM 23 KURSİYER BULUNUYOR

 

Malkara’da hemşerilik bilincini geliştirmek, vatandaşların ve çocukların kişisel gelişimlerini sağlamak için hizmet odaklı çalışmaların devam ettiğini dile getiren Başkan Yurdakul, "Hafta içi her gün 10:00 ile 16:00 saatleri arasında 23 kursiyerimizle birlikte takı tasarım kursumuz devam etmektedir. Verilen kurs ile hanımefendilerin ev ekonomilerine katkı sağlaması, el becerilerini geliştirmesi, kalite ve keyifli zaman geçirmeleri sağlanmaktadır. Çocuklarımız için verilen İngilizce kursumuzun amacı ise evrensel bir dil haline gelen İngilizceyi erken yaşlarda öğrenmelerine katkı sağlamaktır. Eğitim programımız anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yöneliktir. Öğrencilere dil bilgisinin temel bilgileri ve temel cümlelerde kullanılacak kelimeler öğretilmektedir. Ayrıca öğretim duyma, yazma, okuma ve telaffuz çalışması yapılmaktadır. Öğrencilerimizin ilgisini çekmek için derslerimiz de İngilizce oyunlar oynatılarak hem öğrenme hem de keyifli dakikalar geçirme fırsatı sunulmaktadır" şeklinde konuştu.

 

KURSLAR DEVAM EDİYOR

 

Kurslara katılmak isteyen vatandaşların Malkara Belediye Akademisi kurslarının kayıtları için Camiatik Mahallesi, Şehit İsmet Yiğit Caddesi, No: 2 adresinde yer alan Belediye Akademisi binasına başvuru yapmaları gerektiği kaydedildi. Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların ise 427 51 66 no'lu telefon numarasını arayarak bilgi alabileceği belirtildi. 

 

Haber/Özge MERİÇ