Sertifika töreni düzenlendi

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından hazırlanan Trakya Kalkınma Ajansı tarafından destek almaya hak kazanan, "Afetlerde Kesintisiz Haberleşme ve Telsiz Kullanım Eğitimi" projesi kapsam?

GÜNDEM 10.03.2019 17:11:00 0
Sertifika töreni düzenlendi

Tekirdağ İl Afet Müdahale Planı (TAMP-Tekirdağ) kapsamında görev yapan, hizmet gruplarının haberleşme kapasitesini güçlendirmek amacıyla düzenlenen "Afetlerde Kesintisiz Haberleşme ve Telsiz Kullanım Eğitimi" projesi kapsamında kapanış ve sertifika töreni düzenlendi. Proje Kapanış toplantısına Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Erol ve 26 hizmet grubundan 50 temsilci katılım sağladı. 

 

HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

 

Düzenlenen toplantıya katılan Genel Sekreter Mahmut Şahin, AFAD tarafından hazırlanan projelerin Tekirdağ ve bölgeye yaptığı katkıya vurgu yaparak bundan sonraki süreçte AFAD tarafından hazırlanacak projeler için desteklerinin süreceğini belirtti. Recep Erol Afetlerde haberleşmenin önemine vurgu yaparak afetlerin akut döneminde İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi ve hizmet grupları arasındaki haberleşmenin hayati önem taşıdığını belirterek, AKUT dönemi için en etkin ve hızlı haberleşmenin telsiz haberleşmesi olduğunu vurguladı. Toplantı sonunda eğitime katılan Hizmet Grubu temsilcilerine sertifikaları verildi.

 

Haber / Yakup KARATEPE