Çerkezköy 2 bakana ev sahipliği yapacak

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez 8 Mart Cuma günü, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise 10 Mart Pazar günü Çerkezköy'ü ziyaret edecek.

GÜNDEM 7.03.2019 18:21:00 0
Çerkezköy 2 bakana ev sahipliği yapacak

 8 Mart Cuma günü saat 10:15’te karayolu ile İstanbul’dan Çerkezköy’e gelecek olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, saat 11:30’da Çınar Et Lokantası’nda Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenecek olan kahvaltı programına katılacak. Saat 13:00’da Çerkezköy’de esnafı ziyaret edecek olan Bakan  Dönmez, Fatih Mahallesi’ndeki Mevlana Camii’nde kılınacak Cuma namazının ardından saat 14:30’da Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’nın Fatih Mahallesi’ndeki seçim bürosu açılışına katılacak. Saat 15:30’da Beyaz Konak Restaurant’ta sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile yemekli toplantı yapacak olan Bakan Dönmez, saat 17:00’da Kapaklı Pınarça Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşacak. Saat 18:00’da Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin’in seçim irtibat bürosunu ziyaret edecek olan Bakan Dönmez saat 18:30’da İstanbul’a hareket edecek.

 

ADAY VE PROJE TANITIM PROGRAMINA KATILACAK

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’nın 10 Mart Pazar günü saat 12:30’da Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonu’nda proje ve aday tanıtımı programına katılacak.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU