"31 Mart kurtuluş, 1 Nisan diriliş günü olacak"

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva'nın seçim bürosu açılışında konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, "31 Mart, Çerkezköy'ün beledi

GÜNDEM 7.03.2019 17:37:00 0

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’nın Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ndeki seçim ofisi önceki akşam düzenlenen törenle açıldı. Açılışa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

“ÇOK GÜZEL İŞLER OLACAK”

 

Açılış öncesi konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, “Seçim günü yaklaştıkça coşku artıyor. İnşallah kalan son günlerde daha çok çalışarak, daha fazla mücadele ederek 31 Mart akşamı belediye meydanında zafer kutlaması yapacağımızı şimdiden görüyoruz. Çerkezköy’ümüzü önümüzdeki 5 yıl için değil, 15 yıl, 20 yıl uzun vadede yönetecek, planlayacak projeleri Pazar günü açıklayacağız. Tüm mahalleler için birbirinden değerli projelerimiz var ve bunları yapacak kudretimiz var. Tekirdağ milletvekilimizi Prof. Dr. Mustafa Şentop TBMM başkanı oldu. Liderimiz 1 numara, meclis başkanımız 2 numara. Çerkezköy’de önümüzdeki 5 yılda çok güzel işler olacak” dedi.

 

 

 

“KENDİMİZ İÇİN BİR ŞEY İSTEMİYORUZ”

 

Süleyman Kozuva da “Bu mahalle bizim için çok önemli, değerli. Kim ne derse desin biz Çerkezköy için varız, Çerkezköy için çalışacağız. Kendimiz için hiçbir şey istemiyoruz. Ne yaparsak Çerkezköy için yapacağız” dedi. Çerkezköy’ün nüfusunun her 5 senede bir Saray kadar büyüdüğünü söyleyen Kozuva “2014’te Çerkezköy nüfusu 110 binlerdeydi, şimdi 167 bin. 50 bine yakın bir artış var. Çerkezköy’ün son 5 senesi sadece günü kurtarmakla geçti. Bizim günü kurtarmaktan ziyade bundan sonraki 15-20 senemizi planlamamız lazım. Bu da nasıl olacak,  AK Parti gücüyle, devlet gücüyle. Çok şükür devletimiz her zaman yanımızda” dedi.

 

HER MAHALLEYE DÜĞÜN SALONU VE TAZİYE EVİ

 

Çerkezköy’de 81 vilayetten insanın yaşadığını söyleyen Kozuva “Her mahallemizde düğün salonu olsun. 167 bin nüfusun 90 bini sanayide mavi yaka olarak çalışıyor. Gücü belli. Biz bir şeyler yapacaksak halk için yapmak zorundayız” dedi. Her mahallede taziye evi ve misafirhaneler yapacaklarını dile getiren Kozuva, 1 Nisan günü göreve geldiklerinde su fiyatlarında yüzde 50 indirim yapacaklarını söyledi. Kozuva “İnşallah emanet verdiğimiz belediyemizi de 1 Nisan’da sizlerle beraber geri alacağız. Allah’ın izni ile biz bunu aldık. Ama biz bir hedef koyduk: yüzde 58. Biz Ankara’ya gittiğimiz zaman, masaya yumruğu vurduğumuz zaman dememiz lazım ki ‘Biz yüzde 58 ile aldık’. Türkiye ortalamasının üzerinde almak istiyoruz. Gelecekteki 15-20 senemizi planlamamız gerekiyor. Şuandaki mevcut CHP’li belediye başkanı gibi günü kurtarmanın hesabını yapmamamız lazım” dedi. Bundan sonra Ankara’nın Çerkezköy olacağını söyleyen Kozuva “Ankara her zaman yanımızda olacak” dedi.

 

“ZAFER İNANANLARIN OLACAK”

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel de açılış öncesi yaptığı konuşmada “Çerkezköy’de 31 Mart’ta zafer inananların olacak. Bu şekilde emin adımlarla Cumhur ittifakını güçlendirerek yolumuza devam ediyoruz. İnşallah hep beraber Cumhur ittifakının bayrağını Çerkezköy Belediyesi’ne Süleyman Kozuva başkanımızla dikeceğiz. Bundan hiç kuşkum yok. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli Türk milletinin ve Müslüman tüm dünyanın geleceği için, bekası için büyük  bir karara imza attılar ve 15 Temmuz ruhunu ilelebet inşallah kıyamete kadar sürecek olan bir birlikteliği başlattılar. Burada da bu birlikteliğin en müstesna örneklerinden birini görmekteyiz. Bu birliktelik inşallah çocuklarımıza, torunlarımıza çok önemli değerler katacak, hizmetler katacak. Hizmet erbabı olan, daha önceki yaşamını başarılarla süslemiş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığındaki başarılarıyla da bize gurur duyduran bir başkan adayımız var. İnanıyorum ki daha büyük imkanlarla Çerkezköy Belediye Başkanı olarak da bizlere, hepimize büyük hizmetler edecek” dedi.

 

“SEÇİMİ KAYBEDERSEK REİSİMİZİN KARŞISINDA ÜZÜLÜRÜZ”

 

Mustafa Yel “Bizler bütün genel seçimlerde buradan çok iyi şekilde oy alan partileriz. Bunu semeresini de 31 Mart’ta görmek durumundayız. Eğer böyle olursa biz milletvekillerinin de Cumhurbaşkanımızın karşısında alnımızın daha ak olmasını sağlayacak olan sizlersiniz. Eğer biz bu kadar başarıya, bu kadar birlikteliğe rağmen 31 Mart’ta seçimi kaybedersek, bizler reisimizin karşısında, Devlet Bahçeli’nin karşısında çok üzülürüz. Bu üzülmemiz bütün Tekirdağ’ın üzülmesi olur. Bizim daha gururlu,  dik duruşlu bir şekilde cumhurbaşkanımızın karşısında durabilmemiz, hepimizin muradıdır. Kalan 24 günümüzde hep beraber adım adım zafere ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“31 MART KURTULUŞ, 1 NİSAN DİRİLİŞ GÜNÜ OLACAK”

 

Tekirdağ’ın 2014 seçimleri ile beraber bir büyükşehir belediyesi hüviyetine kavuştuğunu dile getiren Mustafa Yel “Büyükşehir belediyesi olduktan sonra da ne yazık ki toplamdaki 12 belediye CHP’li belediyelere geçti. O günden bu yana 5 yıldan bu yana gittiğim her ilçede soruyorum. Belediyelerin 3 büyük eserini bana sayın dediğim zaman hiçbir Allah’ın kulu diyemiyor ki biz bu eserleri yaptık. Hiçbir ilçede hiçbir başarıları yok. Her ilçede ne yazık ki çamur var, toz var, usulsüzlük var, yolsuzluk var. Ve bu millete cefa var. 31 Mart’ta artık CHP zulmüne hep beraber yeter diyeceğiz. 31 Mart, Çerkezköy’ün bu belediyecilik anlamındaki makus tarihinin, Tekirdağ’ın makus tarihinin değişeceği büyük atılımlara imza atacağımız kurtuluş günü, 1 Nisan diriliş günü olacak. Süleyman Kozuva yönetiminde belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber en güzel hizmetleri yapıp hükümetimizin de buraya daha büyük kaynaklar aktarabilmesi için bizler de milletvekilleri olarak var gücümüzle çalışma sözü veriyoruz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU