Meclis son kez toplandı

Süleymanpaşa Belediye Meclisi, 2014-2019 döneminin son meclis toplantısını yaptı. Mart ayı meclis toplantısında beş yıldır görev yapan tüm meclis üyelerine birer anı plaketi verildi. Mecliste konuşan S

GÜNDEM 7.03.2019 17:17:00 0
Meclis son kez toplandı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında Süleymanpaşa Gençlik Merkezi’nde saat 10:00'da düzenlenen meclis toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

 

MECLİS ÜYELERİNE ANI PLAKETİ VERİLDİ

 

Toplantı öncesi düzenlenen törende, beş yıl boyunca görev yapmış olan Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyelerine Heykel Sanatçısı Selçuk Yılmaz tarafından yapılan anı heykelcikleri hediye edildi. Meclis üyelerine anı plaketlerini Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat takdim ettiler.

 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Son meclis toplantısında 3 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanırken İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen 13, Çevre, Sağlık ve Diğer İşler Komisyonu'ndan gelen 2 karar meclisin onayına sunuldu. Son olarak gündem dışı olarak müdürlüklerden gelen 12 evrak da meclis üyelerinin onayı ile kabul edilerek yürürlüğe konuldu. Meclis toplantısının sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, meclis grup başkanvekillerine son kez söz hakkı vererek 2014-2019 faaliyet dönemi ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade etmelerini istedi. Grup başkanvekilleri beş yıllık çalışma dönemi boyunca birlikte çalıştıkları meclis üyelerine teşekkür ettiler.

 

"GÖREV SÜREMİZİ TAMAMLAMIŞ OLMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ"

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da tüm meclis üyelerine hitap ederek, "Biz önümüzdeki dönemde bazı arkadaşlarımızla birlikte bu salonda çalışma imkAnı bulamayabiliriz. Ancak bu mecliste bulunanlar olarak bizler, Süleymanpaşa Belediyesinin kurucu meclisi olarak tarihteki yerimizi aldık. Ne mutlu bize ki bilinçli bir şekilde tek bir adaletsiz karara dahi imza atmayan bir meclis olarak anılacağız. Aldığımız yüzlerce karardan tek bir tanesi bile yargılanmadı ve kurucu meclis olarak bizler alnımız ak, başımız dik olarak beş yıllık görev süremizi tamamlamış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, 60 ay boyunca gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan ötürü sizleri kutluyorum" dedi. Kurucu meclisin son meclis toplantısı, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

 

Haber / Özge MERİÇ