5-D minibüs hattında seferler başlıyor 

Edirne Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek Mevlana Cami ve Cumartesi Pazarı arasında hizmet verecek olan 5-D minibüs hattını faaliyete geçirdi. 5-D Hattı seferlerinin bugün saat 7:30'da Nimeter S

GÜNDEM 5.03.2019 16:14:00 0
5-D minibüs hattında seferler başlıyor 

Vatandaşlardan gelen yoğun talepleri değerlendiren Edirne Belediye Meclisi; yeni bir hat kurulmasına karar verdi. Alınan karar kapsamında yeni kurulan 5-D  minibüs hattıyla vatandaşlar Şükrüpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi ve Abdi İpekçi Caddesi’nden;  Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Cumartesi Pazarı, Margi Outlet, Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu ve Zübeyde Hanım Caddesi’ne ulaşım sağlayabilecek.

 

30 DAKİKADA BİR ARAÇ HAREKET EDECEK

 

5-D Hattı seferlernin 6 Mart Çarşamba günü saat 7:30’da Nimeter Sitesi önünden başlayacağı ve her 30 dakikada bir araçların hareket edeceği belirtildi. Yapılan düzenleme ile 5D Nolu Hat (Mevlana Cami- Cumartesi Pazarı) güzergahının, "Nimeter Sitesi - Abdi İpekci Caddesi takiben Mevlana Cami – Bülent Ecevit Caddesi – Nine Heykeli’nden sağa dönerek Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Caddesi – Şehit Lütfü Küçükyoğurtlu Caddesi – Ali Rıza Ataktürk Caddesi- takiben D-100 karayolu- Trakya Birlik Kavşağı’ndan  Zübeyde Hanım Caddesi – takiben Mazlum Güngör Caddesi- Ayçiçek heykeli-  Şehit Lütfü Küçükyoğurtlu Caddesi-sağa dönerek Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Caddesi – Nine Heykeli’nden takiben Ahmet Yalçın Sarıgöl Caddesi-  Abdi İpekci Caddesi -  Nimeter Sitesi" şeklinde olacağı kaydedildi.

 

Haber / Özge MERİÇ