"Özel eğitim alanında güzel çalışmalar yapılıyor"

Edirne'de Faika Erkut Özel Eğitim Meslek Okulu'nda kurulan atölyelerin açılışına katılan Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Emre Bilgili, özel eğitimd

GÜNDEM 5.03.2019 16:09:00 0
"Özel eğitim alanında güzel çalışmalar yapılıyor"

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Emre Bilgili, Edirne'de Faika Erkut Özel Eğitim Meslek Okulu'nda kurulan atölyelerin açılışına katıldı. Edirne İl Milli Eğirim Müdürü Önder Arpacı ile birlikte çok sayıda öğretmenin de katıldığı açılışta Bilgili'ye, meslek öğretmenleri tarafından çocukların yaptığı el sanatlarından, ev tekstil ve ahşap süs eşyalarına kadar verilen eğitimler hakkında bilgi verildi.

 

ÜRETİLEN EŞYALARI İNCELEDİ

 

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Emre Bilgili, çocukların alışveriş torbası, baskılı penye, kuş evleri gibi ürettikleri eşyaları inceleyerek, "Özel eğitimde çocuklara dünya standartlarında eğitim veriyoruz. Edirne'de de özel eğitim anlamında güzel çalışmalar yapılıyor" dedi. Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı ise 2023 vizyonu çerçevesinde güzel çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Çocuklar, atölyelerde yaptıkları el sanatı süs eşyalarından oluşan hediyeleri Ahmet Emre Bilgili'ye verdi.

 

Haber / Aleyna ÇELİK