"Bu zamana kadar neredeydiniz?"

Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, önceki akşam saat 20.00'da Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette

GÜNDEM 4.03.2019 17:42:00 0

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Millet İttifakı Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adayları Şaban Polat, Ayşe Hekimoğlu, Salih Cepe ve Mustafa Önder’in konuşmasının ardından Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı konuşma yaptı. Konuşmasında AK Partili ve Milliyetçi Hareket Partililere de seslenen Mandalı “Gelin dostlarım, gelin. Burada particilik yok, herkese gönlümüz açık. Biz ayrım yapmayan, Türkiye sevdalısı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalan, Cumhuriyet'i sonsuza kadar ilerletecek ve al yıldızlı bayrağımızı göklerden indirmeyecek bir anlayışla; 15 yıldır yollardayız. 20 yıla da var mıyız?” ifadelerini kullandı.

 

 

“BAYRAĞIMIZDAN RAHATSIZ OLANLAR VAR”

 

 

Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin'in bayrak eleştirilerine de cevap veren Mandalı “Elinizdeki Türk bayrakları var ya, hani uğruna kanlar dökülen anlı şanlı bayrağımız; aranızda bu bayraktan rahatsız olan var mı? Ama birileri bu al yıldızlı bayraktan rahatsız oluyor. Hadi be kardeşim, sevmiyorsan başka memleketlere git senin bizle işin yok. O zaman hep birlikte bu rahatsız olanlara inat bayraklarımızı sallayalım” dedi.

 

 

“NE HASTANE VAR, NE ADLİYE”

 

 

Emeklilikte yaşa takılanlara hak ettikleri emekliliklerinin verilmesi gerektiğini kaydeden Mandalı Bahçelievler Mahallesi'nde devam eden dere ıslah çalışmaları ile ilgili de konuşarak, ilerleyen günlerde o alana büyükşehir belediyesi tarafından park yapılacağını dile getirdi. “Kapaklı’ya devlet yatırımları gelecek” söyleminde bulunan Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin’i de eleştiren Mandalı “Kardeşimiz devlet yatırımlarını getireceğini söylüyor. 5 yıldır Kapaklımız ilçe. Fakat ne hastane var, ne adliye var. Çevre yolumuz, kavşağımız perişan. Adama sorarlar; neredeydin bu zamana kadar? Hastane yapacağız diyorlar, biz o hastane olayını 3 yıl önce çözdük. Yerini verdik ve hatta devletten para da istemeden yapabilecektik. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, yerin verilmesi halinde hastane yapılacağını kaydetti. Fakat devlet nezdinde hala bir gelişme yok” dedi. Başkan Mandalı, konuşmasının sonunda coşkulu kalabalıkla birlikte andımızı okudu.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU