"Ranta değil halka hizmet için yola çıktık"

Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretler sırasında konuşma yapan Vakitçi, "Biz sisteme değil, millete hizmetkar olmaya geliyoruz. Biz

GÜNDEM 4.03.2019 13:52:00 0
"Ranta değil halka hizmet için yola çıktık"

Düzenlediği esnaf ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi, "Yetim hakkı yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Çalmayacağız, çaldırmayacağız. İsraf etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz. Belediye eliyle verilen hizmetlerde halkımızı vergi, faiz yükü altında ezdirmeyeceğiz. Kaynaklarımızı ranta değil halka akıtarak hizmet üreteceğiz" sözlerine yer verdi.

 

262 BİN 862 VATANDAŞIMIZ EŞİT HİZMET ALACAK

 

Ziyaretleri sırasında konuşma yapan Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi, "Belediye iştiraklerindeki ticari faaliyetleri kar amaçlı değil, hizmet amaçlı esas alacağız. Vahşi depolama değil, geri dönüşümü esas alan çözümler üreteceğiz. Park ve yeşil alanlarımızı nüfusumuza orantılı olarak arttıracağız. Çorlu içinde yeşil alan değil, yeşil içinde bir Çorlu inşa edeceğiz. Her doğana, her evlenen çiftimize, her vatandaşımız adına kent ormanına fidan dikeceğiz. Trafik sorunu için toplu taşıma yaygınlaştırılacak. Ulaşımda hafif raylı sistem yapılacak. Her mahalleye, mahalle kültür konağı kuracağız. Burada kütüphane internet çay ve kahve olacak. Öğrencilerimiz için etüt salonları ve takviye kurslar olacak Mahallede hizmet veren STK'ların irtibat bürosu olacak. Kreş olacak. Oyun alanları olacak. Mahallemizde taziye ve etkinlikler için çok amaçlı salonumuz olacak. Biz sisteme değil, millete hizmetkar olmaya geliyoruz. Biz kimsenin adamı değiliz. Milletin adamıyız. Biz kimseyle ittifak, itilaf, iltifat içinde değiliz. Milletimizle ittifak içindeyiz. Kimsesizlerin kimi olmaya, sessiz yığınların sesi olmaya bicarelere çare olmaya geliyoruz. Ranta değil halka hizmet için yola çıktık. Rüşvet alanı da vereni de devre dışı bırakacağız. Yandaşa yoldaşa değil, vatandaşa hizmet üreteceğiz. Hizmetlerimiz şehir merkezli değil, bütün mahallelerimizi içine alacak şekilde olacak. 262 bin 862 vatandaşımız eşit hizmet alacak" dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU