Belediyeden personele İş Güvenliği eğitimi

Lüleburgaz Belediyesi tarafından, İş Güvenliği Uygulamaları ve İş Güvenliği Kültürü kapsamında, Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Personel Hizmetleri A.Ş. park-bahçeler biriminde çalıÅ?

GÜNDEM 1.03.2019 15:31:00 0
Belediyeden personele İş Güvenliği eğitimi

İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, 25786 Sayılı Yapı İşlerinde İş Sağlığı Güvenliği Yönetmeliği ve 28695 sayılı Yönetmelik gereğince, Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinliklerde süsleme, bayrak asılması, bakım-onarım faaliyetleri ve ağaç budama işlerinin hem çalışanlar hem de vatandaşlar açısından güvenli hale getirilmesi amacıyla düzenlendi.

 

"SIFIR İŞ KAZASI BENİMSENDİ"

 

Eğitim ile ilgili bilgi veren yetkililer, "Toplu koruma önlemlerini benimseyen çalışanların aktif olarak katılımının sağlandığı ve sürekli eğitimi gerekli gören, proaktif bir iş güvenliği yaklaşımı ile 8 saat teorik 8 saat uygulamalı olmak üzere toplamda 16 saat eğitim verildi. Lüleburgaz Belediye Başkanlığı İş Güvenliği Uzmanı – Yüksekte Çalışma ve Yangın Eğitmeni Onur Aydın tarafından verilen eğitim sayesinde, yüksekte çalışmalarda güvenli davranış-güvenli ortam felsefesiyle sıfır iş kazası benimsendi" ifadelerini kullandı. Eğitim sonunda Lüleburgaz Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay tarafından eğitimi başarıyla tamamlayan personele belgeleri verildi.  

 

Haber/Aleyna ÇELİK