Pazarda seçim hareketliliği

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Kapalı Pazar Yeri'nde de seçim hareketliliği yaşandı. Önce Demokratik Sol Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, ardından da Cumhur İttifakı

GÜNDEM 28.02.2019 17:04:00 0
Pazarda seçim hareketliliği

Seçimlere 31 gün kala seçim çalışmalarını yoğunlaştıran belediye başkan adayları bugün Çerkezköy Kapalı Pazar yerini ziyaret etti.

 

 

PAZAR ESNAFI VE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

 

Metin Dönmez saat 15:30’da belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Kapalı Pazar yerinde Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Hasan Terzi ile görüşen Metin Dönmez “İnsanlar A ve B şıkkı arasında kalmasın diye biz de varız dedik” diye konuştu. Beraberindekilerle birlikte Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Metin Dönmez, vatandaşlara biyografisi ve Çerkezköy ile ilgili hedeflerinin yer aldığı el broşürü dağıttı.

 

 

“31 MART’TA HALK KARAR VERECEK”

 

Öğleden sonra Atatürk Caddesi’ndeki esnafı ziyaret eden Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva da saat 15:45’te Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret etti.  İlçe Başkanı Ümit Kök ve Belediye meclis üyesi adayları ile birlikte pazarı ziyaret eden Süleyman Kozuva ile karşılaşan ve selamlaşan DSP Adayı Metin Dönmez, “31 Mart’ta halk kararını verecek ve en doğru seçimi yapacaktır. Halkın vereceği karara saygılıyız” diyerek bu süreçte tüm partilere çalışmalarında başarılar diledi.

 

VATANDAŞLAR VE ESNAFLARLA SOHBET ETTİ

 

Pazar ziyareti sırasında ilk olarak Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Hasan Terzi ile görüşen Süleyman Kozuva, daha sonra yanındaki ilçe başkanı Ümit Kök ve meclis üyesi adayları ile birlikte Pazar esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

 

BEZ TORBA DAĞITILDI

 

Süleyman Kozuva’nın Pazar ziyaretinde vatandaşlara bez torba ve Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’nın kısa özgeçmişinin yer aldığı el broşürleri dağıtıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU