Başkan Adayı Dönmez, kurumları ziyaret etti

Geçtiğimiz hafta meclis üyesi aday listelerini Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu'na teslim ederek seçim çalışmalarına başlayan Demokratik Sol Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, ?

GÜNDEM 28.02.2019 16:58:00 0
Başkan Adayı Dönmez, kurumları ziyaret etti

Ziyaretlerine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret ederek başlayan Metin Dönmez, Çerkezköy ile ilgili Kaymakam Abban ile fikir alışverişinde bulundu. Dönmez’e ziyaretlerinde DSP Çerkezköy İlçe Başkanı Orhan Ergin ile Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti. Metin Dönmez beraberindeki partililerde birlikte kaymakamlık ziyaretinin ardından Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mahmut Dağ, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi’yi ziyaret etti. Ziyaretlerde Çerkezköy ile ilgili görüş ve fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

 

 

TÜRKER’İ DE ZİYARET ETTİLER

 

Kurum ziyaretlerinin ardından DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, DSP İlçe Başkanı Orhan Ergin ve meclis üyesi adayları Çerkezköy’de sağlık hizmeti veren Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker’i de ziyaret etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU