İcra Komitesi seçimleri yapıldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve Genç Girişimciler İcra Komitesi seçimleri sonunda Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesine Melek Yeşil Sarıta

GÜNDEM 27.02.2019 16:54:00 0
İcra Komitesi seçimleri yapıldı

Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve Genç Girişimciler İcra Komitesi seçimleri bugün 10:00-16:00 saatleri arasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı.

2 LİSTE YARIŞTI

TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerinde sarıl liste ve kırmızı liste yarıştı.Sarı listede asil üyel olarak Melek Yeşil Sarıtaş, Nazan Çoban, yedek üye olarak ise Esra Bayındır ve Nebahat Sezen yer alırken, kırmızı listede ise asil üye olarak Serpil Engin ve Ayben Erdoğan Yavuzşen yer alırken, yedeklerde İnci Özalp ve Buse Topçu yer aldı. 33 üyeden 32’sinin oy kullandığı seçimde 1 oy geçersiz sayılırken, sarı liste 17, kırmızı liste ise 14 oy aldı. Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesine Melek Yeşil Sarıtaş ve Nazan Çoban seçildi. Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerine ise sarı liste adayları ile bağımsız aday Bünyamin Fırat katıldı. Sarı liste Gürkan Kartal, Ufuk Mangır, yedekler Özgür Sönmez ve Yusuf Furkan Tezcan ile  seçimlere girdi. 33 üyeden 23’ünün sandık başına gittiği seçimlerde sarı liste 17 oy alırken, Bünyamin Fırat 5 ve Murat Közoğlu ise 1 oy aldı.
 

Haber / Özge MERİÇ