ÇOSB'de Sıfır Atık Projesi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü'nde faaliyete geçirilen Sıfır Atık Projesi kapsamında, 4'lü atık kutuları yaptırılarak ofis katlarına ve koridorlara yerleştirildi.

GÜNDEM 26.02.2019 12:27:00 0
ÇOSB

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda uygulamaya başlanan "Sıfır Atık" projesi Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü'nde de uygulanmaya başlandı. Proje kapsamında, bölge müdürlüğünde kullanılmak üzere 4’lü atık kutuları yaptırıldı.

 

BİLGİLENDİRİCİ AFİŞLER DAĞITILDI

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü yaptırılan atık kutuları personelin ve gelen misafirlerin kolaylıkla ulaşabileceği şekilde ofis katlarına ve koridorlara yerleştirdi. Çerkezköy Organize ve Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından, Sıfır Atık Projesi ile birlikte plastik, metal, cam ve kağıtların kaynağında ayrı toplanarak geçici depolama alanlarına götürüleceği ve kayıt altına alınacağı kaydedildi. Her atığın, türlerine göre ayrı ayrı belirlenmiş olan konteynerlerde geçici olarak depolanıp lisanslı firmaya teslim edileceği açıklandı. Sıfır Atık projesi kapsamında bilgilendirici afişlerin de yapıldığı belirtilerek Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde  bulunan tüm katılımcılara gönderildiği ifade edildi. 

 

Haber / Özge MERİÇ