"Hasta nakil aracı ile hizmet vermeye devam ediyoruz"

Ergene Belediyesi tarafından Sağlık İşleri Müdürlüğü birimi ekiplerince vatandaşlar evlerinden alınarak tedavi gördükleri hastanelere ücretsiz bir şekilde götürülmeye devam ediliyor. Konuyla ilgili

GÜNDEM 25.02.2019 16:23:00 0

Ergene Belediyesi Ekipleri, Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından hastanelerde tedavi gören vatandaşları tedavi gördükleri hastanelere ücretsiz bir şekilde götürerek aynı şekilde yine evlerine geri bıraktıklarını kaydetti. Ayrıca evde bakım hizmeti ile Ergene’de yaşayan hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların ev temizliği, traş, banyo, kişisel temizlik ve fizyoterapi hizmetleri verdiklerini belirtti.

 

“830 ADET HOŞ GELDİN BEBEK ÇANTASI HEDİYE ETTİK”

 

Yeni doğan bebek hizmeti kapsamında, yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ederek Hoş geldin Bebek” çantalarından hediye ettiklerinden bahseden Başkan Yüksel, “Bunun yanı sıra personelimiz tarafından ebeveynlere çocuk bakımı ve gelişimi hakkında kısaca bilgilendirme yapılarak ailelere yeni doğan bebek bakımı kitapçıklarından hediye ediyoruz. Ergenemizde ihtiyaç sahibi ailelerimize bebek bezi ve bebek maması gıda takviyeleri de yapılırken bu zamana kadar 830 adet hoş geldin bebek çantası, 59 bin adet bebek bezi ve 73 kutu bebek maması desteği verdik” şeklinde konuştu.

 

Haber/ Yakup KARATEPE