Anaokulu yılsonunda hizmete açılacak

Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in girişimleri ile Kırklareli İl Özel İdaresi tarafından Merkez Atatürk Mahallesi Toki Mevkii'nde yapımına başlanan Anaokulu Binası yılsonunda hizmete açılacak. Kon

GÜNDEM 25.02.2019 15:07:00 0
Anaokulu yılsonunda hizmete açılacak

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Merkez Atatürk Mahallesi’nde yapımına başlanan 8 Derslikli Anaokulu inşaatında incelemelerde bulunarak, Kırklareli halkına anaokulunun bu yılsonunda açılacağının müjdesini verdi.

 

"8 ADET TOPRAK HOBİ BAHÇESİ BULUNACAK"

 

İncelemeler sırasında yaptığı açıklamada Anaokulu Binası’nın 3.227.553,00 TL maliyetle 2 kat olarak yapılacağını ifade eden Kırklareli Valisi Osman Bilgin, "Zemin kat inşaat alanı 914,44 metrekare olmak üzere toplam bin 722 metrekare inşaat alanına sahip olan iki kattan oluşan Anaokulu Binamızda, Çok Amaçlı Salon, İdari Odalar, Bireysel Çalışma Odası, Mekanik ve elektrik tesisat odaları, Mutfak, 8 Adet derslik (faaliyet, oyun alanı ve depo hepsinde ayrı ayrı dahil olmak üzere) olacaktır. Ayrıca, Anaokulumuzun Okul Bahçesinde, Güvenlik kulübesi, Otopark, Çocuk oyun parkı, her sınıf için ayrı ayrı olmak üzere 8 adet toprak hobi bahçesi bulunacak" şeklinde konuştu.

 

"TÜM VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN"

 

Nisan ayı başında kaba inşaatın biteceğinden bahseden Vali Bilgin, "Şuan için yapımına başlanılan Merkez 8 Derslikli Anaokulumuzda, kazı imalatları tamamlanmış, radye temel atılmış, bina kaba inşaatı zemin kat perde ve kolon imalatları olarak devam etmektedir. Tahmini Nisan ayı başında kaba inşaatın bitirilmesi planlanan okulumuzun, peyzaj kazıları yapılmış, bahçe duvarı imalatları devam etmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretimine ilk adım atacakları bu Anaokulumuzun şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Milli Eğitim Bakanımıza ve Milletvekilimiz Selahattin Minsolmaz’a katkılarından dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Aleyna ÇELİK