Kırklareli Üniversitesi Rektörü Şengörür'e ziyaret

Kırklareli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Kulübü öğrencileri ile Kulüp Danışmanı Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkan Yardımcısı ve Uluslararası Politika Anabilim Dalı BaşkanÄ

GÜNDEM 25.02.2019 14:57:00 0
Kırklareli Üniversitesi Rektörü Şengörür

Kırklareli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Kulübü Başkanı Anıl Ocak, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’ü ziyaret etti. Ziyarette Uluslararası İlişkiler Kulübü Başkanı Anıl Ocak, Uluslararası İlişkiler Kulübü'nün faaliyetleri hakkında bilgi vererek, Kırklareli Üniversitesi Kamu Diplomasisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADAM) tarafından planlanan “Küresel Siyasette Güncel Sorunlar Zirvesi” projesinin sunumunu yaptı.

 

“GEREKLİ DESTEĞİ SAĞLAMAYA HAZIRIZ”

 

Kulübün faaliyetlerini takip ettiğini,  öğrenci odaklı üniversite olma vizyonu çerçevesinde kulübü ve gerçekleştirecekleri projeleri desteklediğini ifade eden Prof. Dr. Şengörür, “Bu hususta üniversite olarak gerekli desteği sağlamaya hazırız. Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezinin düzenlediği ücretsiz eğitim kursları ve programlarına katılmanızı tavsiye ediyorum. Böylelikle proje yazma, kodlama, yapay zekâ ve dijital dönüşüm gibi 21.yüzyılın yeni iş alanlarında kendinizi geliştirebilirsiniz. Biz bu konuda Üniversite olarak öğrencilerimizin çeşitli alanlarda kendilerini geliştirmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”  şeklinde konuştu.

 

“KATILIM BELGESİ TAKDİM EDİLDİ”

 

Ziyaretin sonunda 2018-2019 Eğitim - Öğretim döneminde Küresel Politika ve Güncel Sorunlar Masası olarak “Türkiye-ABD İlişkilerinde Güncel Sorunlar”, “Rusya-Ukrayna Krizi”, “AB’nin Krizi” ve “Türkiye’nin Sınır Ötesi Operasyonları” ele alındığı dört oturum düzenlendi. Konferans ve panel oturumlarına iştirak eden öğrencilere Prof. Dr. Bülent Şengörür tarafından katılım belgesi takdim edildi.

 

Haber/Seda AKYOL