Türk Halk Müziği Sanatçısı ayakta alkışlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında sürdürdüğü faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda müzikseverlerle bir araya gelen Türk Halk MüziÄ?

GÜNDEM 22.02.2019 13:37:00 0
Türk Halk Müziği Sanatçısı ayakta alkışlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Konferans Salonu'nda düzlenen Türk Halk Müziği konserine; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi İlyas Kum, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Çerkezköy Türk Müziği Kültürevi Derneği Onursal Başkanı Hüsnü Tiryaki’nin yanı sıra yüzlerce müziksever izledi.

 

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Konferans Salonu bu defa Türk Halk Müziği Konserine ev sahipliği yaptı. Aynı zamanda, TRT'de Türk Halk Müziği sanatçısı olan Adile Kurt Karatepe birbirinden güzel türküleri müzikseverler için seslendirdi. İzleyenlere duygulu anlar yaşatan Adile Kurt Karatepe’nin konserine yoğun katılım oldu. Konserin sonunda sanatçı Adile Kurt Karatepe dakikalarca ayakta alkışlandı. Konserin sonunda protokol tarafından sanatçıya çiçek takdim edildi.

 

Haber / Özge MERİÇ